16 Ocak 2013 Çarşamba

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Elixir


Tanıtımı ; 

Givenchy’nin en yeni bayan parfümü. Göz kamaştıran cazibe.. Givenchy kadını artık daha yoğun daha seksi, daha gizemli. İçinizdeki melek ve şeytanla başa çıkamayacaksınız. Koyu Ametist rengi, zerindeki şeritler ve gümüş yansımalara sahip Ange ou Démon Le Secret logosuyla adeta bir mücevher gibi parıldar. Dişiliği şehvetli, derin ve mükemmel olarak ortaya çıkarır. Şehvetli ve bağımlılık yapan lüks bir yaşam tarzı.


Orjinal olarak aldığım ilk parfüm diyebilirim. Aslında almama neden olan ilk özelliği şişesinin orjinalliği ve rengi olmuştu. Ancak, koku tenimle bütünleştiğinde hissettiğim o muhteşem hisler sayesinde elimden bırakamadığım parfümlerden biri oldu Ange Ou Demon. Tam da sloganında dediği gibi insanın içindeki melek ve şeytanın baştan çıkarıcı dansı eşlik ediyor sürdüğünüz anda...

Bol Kokulu Günler :)

2 yorum:

  1. Givenchy Amarige da benim vazgeçemediğim parfümdür. çok uzun yıllardır kullanırım ve arada hoşuma gidip de yeni bir parfüm alıp kullandığımda kendime yabancı gelirim; sanki başkasının kokusu üzerime sinmiş gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi anlıyorum. Parfümler kişinin imzası gibi oluyor bir süre sonra ki en iyisi de bu. Siz imzanızı bulmuşsunuz ne güzel :) Darısı bulamayanların başına diyelim :)

      Sil